Avajaiset tulossa!

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Pienen putiikkimme odotetut avajaiset ovat jo ihan ovella.

Toimintamme tulee olemaan aluksi hyvin pienimuotoista. Putiikkimme palvelee joka kuukausi enintään viikon ajan, joka kuun toisena maanantaina alkavalla viikolla. Ostettavissa olevat tuotteet ovat myynnissä ready to ship -periaatteella, eli varastossa olevat tuotteet ovat myynnissä ja kun ne loppuvat ei niitä enää voi ostaa siinä kuussa. Toki suositut tuotteet otamme myyntiin myös seuraavassa kuussa, joten laita rohkeasti toivetta tulemaan sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa jos haluamasi tuote on loppunut. Jos kaikki tuotteet myydään loppuun ennen viikon loppumista, ei tuotteita tule enää siinä kuussa myyntiin lisää.


Postituspäivät ovat aina aukiolo viikon torstai ja sunnuntai, eli tuotteet lähtevät putiikista eteenpäin 3-5 arkipäivässä.


Muutama sana tuotteistamme:

Kaikki tuotteemme ovat itse valmistettuja. Tarroissa oleva grafiikka on osittain itse piirretty ja osittain ostettu, tarkat tiedot löydät tuotteen tuoteselosteesta. Pyrimme pitämään tuotteiden laadun hyvänä, mutta ymmärräthän, että emme pysty ihan samaan laatuun kuin painotalot.
Otamme erittäin mielellämme vastaan palautetta ja tuotetoiveita!

Tekstitarroja on tulossa niin englanniksi kuin suomeksi, mutta kaikkia kittejä emme voi toteuttaa molemmilla kielillä. Pyrimme kuitenkin siihen että suomenkielistä valikoimaa on riittävästi ja että huomioimme valikoimassa toiveenne.

Valikoimaan on tulossa myös muitakin plannerointiin ja bujoiluun liittyviä tuotteita kuin tarroja.

Puutikin taustavoimista voit lukea tarkemmin info -sivulta .

Tervetuloa ostoksille 12.2.2018 klo 18:00 alkaen.
Kannattaa ottaa meidät seurantaan instagramissa sekä facebook -sivulla, niin et jää mistään paitsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

@instagram