Tärkeää infoa tuotteista

torstai 7. kesäkuuta 2018
Kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme kuluneesta alkuvuodesta, emme olisi koskaan uskoneet että meillä on näin paljon ihania asiakkaita!
Kiitos myös asiakaspalautteesta jota olemme saaneet, se on meille erityisen tärkeää että voimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Muutaman kuukauden kokemuksen ja asiakaspalautteen myötä olemme saaneet tarra-arkkimme muokattu nyt sellaisiksi joihin olemme tyytyväisiä. Tässä postauksessa hieman tietoa näistä muutoksista.
Luethan postauksen ihan loppuun asti, sillä loppu puolella on tärkeää tietoa liittyen freebiehin.

Arkkien koot

Olemme muuttaneet minikittien koon niin että kitti sisältää kaksi 12,5cm x 17cm kokoista arkkia. Bokseja on lisätty kittiin niin, että siitä riittää kokonaiseen viikko aukeamaan hyvin. Jokaisessa kitissä tulee nyt mukana myös suosittuja piparireunabokseja. Suurimpaan osaan kittejä saa erikseen ostettavaksi myös dekoarkkeja ja toisinaan myös muita kittien värimaailmaan sopivia arkkeja.

Dekoarkit ja suurin osa funktionaalisista tarra-arkeista ovat jatkossa medium-arkkeja eli kokoa 8cm x 12cm.

Lisäksi löytyy kolmas arkki koko, miniarkki. Miniarkki on kokoa 7cm x 9cm.

Tuotekuvauksissa on aina tarkasti kerrottu arkkien koko, sekä jonkin verran tarrojen koosta. Kannattaa siis lukea huolella tuotekuvaukset. Kannattaa myös huomioida, että yhden tuotekuvan takana voi olla monta vaihtoehtoa arkista (esim. Poo-possut) eli voit tuotteen pudotusvalikosta valita haluamasi vaihtoehdon.

Arkkien hinnat

Luonnollisesti arkkien koot vaikuttavat myös arkkien myyntihintaan. Koska minikittissä tarroja on nyt enemmän, hinta nousee hieman; minikitit maksavat jatkossa 5,99€.
Medium kokoiset arkit maksavat aina 2.49€ ja miniarkkien hinta pysyy ennallaan 1,99€.

Arkkien ulkoasu

Olemme myös päivittäneet arkkien ulkoasun yhdenmukaiseksi, uudet arkkimme tunnistat vihreästä LaLa&Poo ylätunnisteesta. Nyt myös arkin nimi on selkeämmin esillä joka arkissa.

Freebiet

Huhti- ja toukokuussa oli mahdollisuus saada tilausten mukana PR-tyttöjen freebiearkkeja. Toistaiseksi näitä arkkeja ei enää saa, sillä kesäksi olemme suunnitelleet tuotearvontoja. Kannattaa siis seurata facebook-ryhmää ja instagramia, niissä kerromme lisää miten sinun on mahdollista voittaa.

Julkaisemme edelleen joka kuukausi itse tulostettavan freebien, kannattaa siis liittyä facebook-ryhmäämme jos et siellä vielä ole.

Lomailemme elokuussa

Putiikki on auki tavalliseen tapaan kesäkuussa ja heinäkuussa. Elokuussa lomailemme ja palaamme taas syyskuussa. Infoamme toki aukiolopäivistä sosiaalisessa mediassamme ja täällä nettisivuillamme.
Instagramista löydät joka kuukausi kalenterin tärkeistä päivistä, kannattaa siis sieltä käydä tarkistamassa aukiolopäivät.

Aurinkoista kesää,

-Ammi & Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

@instagram