LaLa&Poo


Jo tavaksi muodostuneiden viikoittaisten vaahtokarkkikaakaoiden äärellä syntyi idea yhteisestä pienestä tarraputiikista. Aluksi ajatus oli vain hassu unelma, mutta pian totesimme, että unelmat on tehty toteutettaviksi. Poo sai alkunsa Satun kynästä 2017 syksyllä plannerystävän pyynnöstä. Moni on kysellyt, onko tämä nimi ollut tietoinen valinta, kyllä se on ollut. Kyseessä ei siis ole, vaikka se hulvattomalta kuulostaakin, kakka... Joskin välillä Poo saattaa luonteeltaan kuvata myös tuota asiaa. Luonnollisesti Poo tarvitsi ystävän. Halusimme vastapainoksi karskille sialle jotain söpöä ja näin Satu luonnosteli LaLa-Pupun. Nämä iloiset ystävykset seikkailevat tarroissamme jatkossa joka kuukausi muodossa tai toisessa.

Pidämme putiikkia pienimuotoisesti oman työn ohessa. Emme ole alv-velvollisia eikä meillä ole (vielä) y-tunnusta. Ilmoitamme kuitenkin kaikki tulot verottajalle, kuten lain mukaan kuuluu. 

KauppiaatAmmi

Hölösuu kikattaja, joka rakastaa vaahtokarkkikaakaota ja plannerointia. Ammi viihtyy nörtteilemässä koneella ja haaveilee omasta ipad pro:sta. 

Ammin instagram
Ammin youtube


Satu

Kolmenkympin ylittänyt tekniikkaa ja luovuutta rakastava plannernörtti, joka harrastaa askartelua ja piirtämistä. Satun työ haittaa harrastuksia, mutta kaikki liikenevä vapaa-aika menee karvalapsen ja harrastusten parissa. 


Satun Instagram
Satun blogiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

@instagram