Tuotteet ja tilaaminen


Pieni putiikkimme on meille harrastus, jonka tavoitteena on tarjota lisää valikoimaa kotimaiseen plannertuotetarjontaan. Toimintamme on hyvin pienimuotoista, sillä teemme tuotteita omien töidemme ohessa, eikä näin ollen meillä ole mahdollisuutta tehdä tuotteita jatkuvasti myyntiin. Tästä syystä tuotteemme myydään ready to ship -periaatteella, eli myymme vain valmiina olevia tuotteita emmekä ota vastaan varauksia tai ennakkotilauksia. 

Putiikkimme palvelee joka kuukausi enintään viikon ajan, joka kuun toisena maanantaina alkavalla viikolla. Kaikki varastossa olevat tuotteet ovat verkkokaupassa myynnissä ja kun ne loppuvat ei niitä enää voi ostaa siinä kuussa. Toki suositut tuotteet otamme myyntiin myös seuraavassa kuussa, joten laita rohkeasti toivetta tulemaan sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa jos haluamasi tuote on loppunut. Jos kaikki tuotteet myydään loppuun ennen viikon loppumista, ei tuotteita tule enää siinä kuussa myyntiin lisää.

Postituspäivät ovat aina aukiolo viikon torstai ja sunnuntai, eli tuotteet lähtevät putiikista eteenpäin 3-5 arkipäivässä.

Kaikki tuotteemme ovat itse valmistettuja. Tarroissa oleva grafiikka on osittain itse piirretty ja osittain ostettu, tarkat tiedot löydät tuotteen tuoteselosteesta. Pyrimme pitämään tuotteiden laadun hyvänä, mutta ymmärräthän, että emme pysty ihan samaan laatuun kuin painotalot.
Otamme erittäin mielellämme vastaan palautetta ja tuotetoiveita!

Tekstitarroja on tulossa niin englanniksi kuin suomeksi, mutta kaikkia kittejä emme voi toteuttaa molemmilla kielillä. Pyrimme kuitenkin siihen että suomenkielistä valikoimaa on riittävästi ja että huomioimme valikoimassa toiveenne.

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Maksutapoina käy Paypal sekä Stripe -palvelun kautta kaikilla yleiset credit ja debit, myös Visa Electron ja Maestro. Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä. 

Emme hyväksy tilauksen peruutuksia. 
Reklamaatiot tuotteisiin liittyen voit tehdä sähköpostilla lalaandpooboutique@gmail.com tai kaupan yhteydenottolomakkeen (contact) kautta. Muista jättää yhteystietosi lomakkeeseen. 
Tuotteita ei voi palauttaa. Hyvitämme kuitenkin vialliset tai väärin toimitetut tuotteet. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

@instagram